Chacrys Kristály Ágy

A Chacrys kristályágy a hegyikristály energiatovábbító képességét felhasználva összhangot teremt a test és a lélek között. Rendszeres használata kiegyensúlyozottá és életerőssé tesz. A Chacrys készülék a fa és a hegyikristály együttes felhasználásával természetes anyagokból készült.

Mire jó a Chacrys kristályágy?

Megnyitja azokat az energia-utakat, amiken keresztül erőteljesen feltöltődsz életenergiával, ellenálóbb leszel a lényedet érő negatív hatásokkal szemben. Segít megnyitni azokat a spirituális csatornákat, amiket eddig elfojtott a világ zaja, az állandó menetelés azért, hogy jobb legyen az életed.

A változás belül kezdődik el.

A kristályok mindegyike egyedileg csiszolt és a csakráknak megfelelő színű fényt bocsát át. A fény viszi át a csakrákba a kristályokban megsokszorozódott energiát, átvéve a tested rezgéseit és visszairányítva azt többszörös energiával.
Az eszköz egyedileg programozott elektronikával rendelkezik, így az igényeidhez, állapotodhoz tudjuk igazítani a szükséges kezeléseket.

Minden egyes Chacrys gépet különös gondossággal, kézzel készítettek el. A legtisztább kristályokat válogatták hozzá, hogy azok energia átvivő képessége a leghatékonyabban működjön.
Több program közül választhatsz az állapotodnak megfelelően.

Ez azonban nem helyettesíti az orvosi kezelést, betegség esetén kérlek keresd fel orvosod. A Chacrys kiegészítő, alternatív közérzet javító módszerként alkalmazható különféle orvosi kezelések mellett, támogatva azokat.

Felnőtt

Minden első alkalmat egy beszélgetéssel kezdünk, mely során célzottan tárjuk fel milyen jellegű megoldásra váró helyzeteket hoztál Magaddal, és ezekkel mit is kezdjünk. E beszélgetés alapján kialakítjuk közösen a további teendőket,

hogyan gyógyítsd meg ÖNMAGAD. A Chacrys kristályágy programjai is ezen regenerálódási út részét képezik.

A Chacrys programjai 30 vagy 45 percesek.

Mély relaxációs állapotba kerülve fel tudod dolgozni, rendezni a benned lévő kérdéseket, el tudod küldeni vágyaidat az univerzumnak, amely a kristályok erejével felnagyítva még hatékonyabb módon és gyorsabban tudnak manifesztálódni az anyagi világban. Vagy egyszerűen csak pihensz és töltődsz, mint egy meditációs töltődés.

A Chacrys alatt eltöltött idő az alvásnál is hatékonyabban tölti fel energiával a fáradt testet, megnyugtatja a stresszes, izgatott embert, megnyugtatja az izmokat, szerveket, felserkenti a szétesett fáradt embert, összességében, harmonikus állapotba hoz.

Gyerek

Gyermekeknél az előzetes konzultáció után kitaláljuk melyik program segíthetné a gyermek közérzetének javulását. Gyermekeket Chacrys töltődésre10 perces időtartamra tudok fogadni.

Kisállat

A házi kedvencek is nagyon jól reagálnak a chacrys fényére. Tapasztalatok alapján a Chacrys hatására az emésztési panasz megszűnt egy időre. Kutyákat, kis állatokat 10 perces időtartamra tudok fogadni, az energia befogadó képességükre való tekintettel.

KÉZI KRISTÁLY LÁMPA

Kézi kristály lámpával a test bármely pontjára tudunk fókuszálni fekvés és teljes relaxáció nélkül, csupán a tünetet mutató területet megvilágítva. Hasonlóan a Chacrys ágyhoz itt is energia szinten megy végbe változás, mely közérzet javulást eredményez. A kezelés hossza változó. Az eszköz mobil mivolta miatt kötetlenebbül használható mint a kristály ágy.

Ez azonban nem helyettesíti az orvosi kezelést, betegség esetén kérlek keresd fel orvosod. A kézi kristály fény kiegészítő, alternatív közérzet javító módszerként alkalmazható különféle orvosi kezelések mellett, támogatva azokat.

Reiki kezelés kézrátétellel

Az egész test energetizálása

Erről nagyon sok helyen lehet nagyon sok mindent olvasni, de én inkább azt mondanám, gyere el és próbáld ki, mit tud adni neked egy ilyen kézrátétel, mivel ez az energiaáramlás is mindenkinek egyénenként változó tapasztalatokat hoz.
Az egész test energetizálása a test fizikai állapotától függően 40-90 percig is tarthat. A talptól kezdve a fejtetőig kézzel végig haladok a csakráidon és „felébresztem” tested öngyógyító képességét, csakráid megtisztulnak és újult erővel szolgálnak tovább.

Probléma specifikus helyi kezelés

Ha valami fáj, vagy problémás akkor kifejezetten ezen a területen alkalmazom a kézrátételt. Ezzel univerzális szeretet energia látja el a panaszos területet és felébrednek a szunnyadó energiák a testedben, amik ezután már maguk fejtik ki jótékony hatásukat.

Angyali kommunikáció

Angyali üzenet közvetítése talán neked is segíthet, mivel Angyal barátaink, segítőink mindig körbevesznek minket, és vezetnek, olykor segítenek elkerülni valami kellemetlenséget, máskor pedig éppen belevisznek furábbnál furább helyzetekbe, hogy megtapasztaljuk, amit meg kell. Ha az ember rájuk hangolódik, és az Angyalokat kérdezi bármiről, Ők készségesen válaszolnak, és segítenek mindenben. A kapcsolatfelvételnek sok módja létezik, kártyákon keresztül, könyveken keresztül, esetleg ingára hangolódva juttatják el az információkat a kérdezőhöz. Ez a fajta kapcsolatfelvétel intuitív módon zajlik.

Uriel Hatás

Uriel nevét egy arkangyalról kapta, melynek jelentése: Isten fénye. Kiskutyám gyermeki ártatlansággal hozza a fényt az emberek és állatok életébe. Csodás szeretetteljes kisugárzásának köszönhetően társaságában mindenki jobban érzi magát. Ő folyamatosan csak ad. Szórja fényét, táplál a szeretetével. Rendkívül szófogadó és ért minden egyes elhangzott szót. Igazi egyéniség.

Embereknek

Személyes konzultáción megbeszéljük, Uriel hogyan segíthetne Neked. Együtt töltött idő, közös kirándulás, esetleg egyéb közös program keretén belül vezethet vissza a szeretet mindent átható érzésébe, gyermeki énedbe, a gondtalanság állapotába.

Kutyáknak

Uriel számos négylábú társára is rendkívül jó hatást gyakorolt ezidáig, és lendülete töretlen. Barátsága és jól szocializáltsága révén más kutyák is barátságosabbak és készségesebbek, társaik közé jobban beilleszthetőbbek lettek. Ha gond van a kutyusoddal nézzük meg Uriel milyen hatással van rá, és lehet Vele is csodákat tud művelni! Közös séta, közös program keretén belül.

Étkezési tippek tisztuláshoz

A jóga gyakorlása együtt jár egy fajta életmód változással, mivel a jóga a tudatosodás útján vezet végig, és a tested művelése révén egyre átjárhatóbbá válik a külső és a belső világod, magyarán kapcsolatba kerülsz a lelkeddel.
Ezen az úton egy fizikai és lelki tisztuláson is keresztül mész. Ezt a lelked vezérli, nem az ember csinálja, hanem sokkal inkább belső indíttatás által megtörténik velünk.
Ezen az úton én leszoktam a dohányzásról, elhagytam a táplálkozásomból a hús termékeket, mára már tejtermékeket is kevesebbet fogyasztok, egyszerűen a testem nem kívánja, az emésztésem nem akarja. Emellett utána olvastam, hogyan tudom megtisztítani a szerveimet, hogy azok a stressz, a helytelen táplálkozás következtében évek alatt lerakódott méreg anyagok hogyan tudnak kiürülni a testemből. Ezekről a személyes tapasztalatokról számolok be az alábbi bejegyzésekben.

Jóga Gyakorlás Angival

A jóga filozófiája

Jómagam az Astanga Vinyasa Yoga Sri K. Pattabhi Jois féle tradícióját követve gyakorlom. Az astanga jelentése 8 ág. Melyekről itt olvashatsz.

Gyakorlatok elsajátítása

Az Astanga jóga egy tradicionális sorozat. A gyakorlatok sorrendje kötött. Felépítése fokozatos, minden gyakorlat a következőre vezet rá. Energetizálja a testet, felfrissíti a vérkeringést, a belső szervek működését serkenti. Maga az első sorozat a test regenerációjáról szól. Gyakorlásával meggyógyítjuk saját magunkat.
A sorozat elemeit papír formában rendelkezésedre tudom bocsátani. Ám amíg kezdő vagy, és nem tudod hogyan helyes az egyes pózok véghezvitele, hogyan kell lélegezni hozzá, addig azt javaslom, gyere el hozzám, vagy menj el tanárhoz, vezetett- vagy egyéni órára, és beszéljük át, hogyan vannak a különböző pózok, stb. ezután már otthon is tudsz gyakorolni önállóan.

Gyakoroljunk együtt

Ha úgy érzed egyedül nem megy, segítség vagy társaság kell a gyakorláshoz, gyakorolhatunk együtt is. Szerdán és pénteken vezetett órát tartok a Rádi Sportcsarnokban

Angi személyre szabott energiája

Mivel nincs két egyforma ember, így két egyforma módszer sincs. Mindenki másra fogékony, másban találja meg a számára segítséget nyújtó eszközöket. Ha szeretnéd, akkor bármiből ki tudsz jönni, bármilyen helyzetet sikerre tudsz vinni. És ha kéred, én ahogy tudok, segítek Neked ezekben!

Ez azonban nem helyettesíti az orvosi kezelést, betegség esetén kérlek keresd fel orvosod. Az energiám kiegészítő, alternatív közérzet javító módszerként alkalmazható különféle orvosi kezelések mellett, támogatva azokat.

ELÉRHETŐSÉG

ANGI TERÁPIA